www.internetusability.net

Startsida
Webbpaket
Utveckling
Nyheter
Referenser
Företaget
KontaktInternetUsability, IU Solutions

 

InternetUsability är ett mindre webbföretag utanför Karlskrona, Blekinge. Vi arbetar med utveckling och drift av hemsidor, grafisk design och utveckling av funktionalitet för hemsidor.

 

Keep it simpleInternetUsability riktar sig till mindre och medelstora företag, föreningar och privatpersoner över hela Sverige. Vår filosofi är att "enkelt är kraftfullt", vi hjälper er som kund att anpassa hemsidan efter behov och önskemål. För att säkerställa ett bra samarbete har vi kontinuerligt en dialog med er som kund - läs mer om vår utvecklingsprocess under länken Utveckling.

 

Verksamheten bedrivs i kombination med andra uppdrag inom webbutveckling och IT. Sedan starten 2006 erbjuder InternetUsability tjänster inom webbutveckling och hemsidor men kan även kontrakteras för små och större uppdrag inom IT-området.

 

InternetUsability samarbetar med InternetGraphic som tidigare var en del av företaget men som av tekniska skäl körs som ett eget och har mer fokus på grafisk design och layout av hemsidor. » Länk till InternetGraphic

 

Välkomna!